GVN Adviseurs B.V.

boekhouding - belastingen - jaarrekening - loonadministratie

 

 

 

 

 

 

 

Home     Kantoor     Diensten     Tarieven     Download     Vacatures     Contact

 
   
Particulieren
 
   
   
Bedrijven
 
   
   
Vereniging/stichting
 
   
   
Internationaal
 
 

 
 

   

Schenken

U doet een schenking als u iemand iets geeft waar de ander voordeel van heeft. Een schenking doet u voor uw eigen kosten en er mag niets tegenover staan. In het algemeen geldt dat degene die de schenking krijgt, de schenkbelasting betaalt.

Een schenking bestaat meestal uit geld of goederen die u krijgt, maar u kunt ook op andere manieren een voordeel hebben. Iemand kan bijvoorbeeld een huis onder de marktwaarde verkopen. Het voordeel bestaat dan uit het verschil tussen de marktwaarde en de lagere verkoopprijs. U kunt ook een lening ontvangen waarvoor u geen of een lage rente betaalt. De rente die u niet betaalt, ziet de belastingdienst als schenking. Wilt u uw schenkingen fiscaal zo gunstig mogelijk laten plaatsvinden neem dan contact op met GVN Adviseurs.

Dienst Schenken
Tarief op aanvraag
Bijzonderheden n.v.t.

Contact
 
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Vermeld in ieder geval uw telefoonnummer of e-mailadres inclusief uw naam.

Naam
Telefoonnummer
E-mail
Nadere toelichting
 

GVN Adviseurs BV 2009-2018. Alle rechten voorbehouden. GVN Adviseurs BV is onderdeel van GVN Adviesgroep N.V.. Hosted by Avitushosting.