GVN Adviseurs B.V.

boekhouding - belastingen - jaarrekening - loonadministratie


Uw particuliere belastingaangifte al voor €45,00!

 

Uw bedrijfsadministratie al vanaf €75,- per maand!

 
Home     Kantoor     Diensten     Tarieven     Download     Vacatures     Contact

 
   
Particulieren
 
   
   
Bedrijven
 
   
   
Vereniging/stichting
 
   
   
Internationaal
 
 

 
 

   

GVN adviseurs is gevestigd te Amsterdam, Leiden en Zaltbommel. GVN Adviseurs is gespecialiseerd in onder andere het samenstellen, beoordelen en analyseren van jaarrekeningen, het verzorgen van salarisadministraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers op het gebied van administraties, bedrijfseconomische-, fiscale en juridische zaken. Voor het opstellen van begrotingen, ondernemersplannen, financieringsvraagstukken, liquiditeitsprognoses en accountantsverklaringen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Het team van GVN Adviseurs bestaat uit ervaren Accountants, administratief medewerkers, fiscalisten en juristen. Daarnaast werken wij samen met diverse advocaten en notarissen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze cliŽnten op alle gebieden te adviseren, zonder dat onze tarieven belast zijn met hoge overheadkosten.

Met onze vaste kern van medewerkers bieden wij onze cliŽnten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding. Onze kring van cliŽnten bevindt zich tussen Amsterdam, den Haag en Eindhoven en omvat een grote variŽteit aan bedrijfstakken vanaf de ZZP consultant en ďwinkelier om de hoekĒ tot aan de middelgrote internationaal opererende ondernemingen.


© GVN Adviseurs BV 2009-2019. Alle rechten voorbehouden. GVN Adviseurs BV is onderdeel van GVN Adviesgroep N.V.. Hosted by Avitushosting.